Steen, Verkoop

Sea of love

“sea of love” verbeeld een liefdes relatie. Ondanks dat de 2 personages dicht bij elkaar zijn, geven  het golvende lijnenspel en het contrast tussen het ruwe en het gepolijste materiaal  de getijden binnen een relatie weer. Gedicht geschreven tijdens een expositie door ………  Geïnspireerd door het beeld.

Titel: Sea of love
Materiaal: zalm albast
Afmeting: 40cm hoog en 40cm breed
Prijs op aanvraag

2 Comments to “Sea of love”

  1. Hallo Imke,

    Ik heb je ontmoet bij de opening in Aayen . Wat ik zo prachtig vind aan je werk is de gevoelens die uit de beelden spreken en het feit dat je er voor jezelfen ook voor anderen die dingen in herkent die op dat moment spelen.Jouw kunst geeft inzicht en dat vind ik erg mooi. En het is ook prachtig gemaakt!Nog steeds ontroerend!
    Ga zo door en als ik ooit een flinke smak geld verdien/krijg , wil ik graag een beeld van jou kopen,maar daar heb jij nu niets aan.

    groeten Wies

  2. Thanks for the share!
    Nancy.R