Meesterlijk Sneekers

 

Meesterlijk Sneekers

Haar oprechte interesse in mensen inspireerde beeldend kunstenares Imke Meester tot haar project waarin het samenbrengen van mensen centraal staat. Zij heeft hiervoor een verrassende invalshoek gekozen die de tongen los zal maken.

  • Ontwerp: Imke Meester
  • Atelier: Imke Meester
  • Kunstenaar: Imke Meester
  • Datum: 1 t/m 30 september 2018
  • Tijdstip: Details volgen
  • Locatie:Sneek centrum
  • Bijzonderheden: Dit project is een initiatief van Imke Meester dat zij organiseert in samenwerking met De dames Stoker. Haar boek, Meesterlijk Sneekers, wordt geschreven door Afke Henni en geïllustreerd met foto’s van Almar Setz.
  • Fotografie: Almar Setz

 

Uitgebreide beschrijving

Meesterlijk Sneekers
Meesterlijk Sneekers vertelt het verhaal van de beeldend kunstenares die haar hart aan Sneek heeft verpand. Ze vond er niet alleen de liefde van haar leven, maar ook haar passie voor de beeldende kunst. Dankbaar voor wat Sneek haar bracht zoekt Imke Meester nu, via haar kunst, de verbinding met de inwoners van deze stad. Sneek heeft, volgens de kunstenares, een ‘mienskip’    ( -gemeenschap- in het Fries, thema van de culturele hoofdstad 2018) om trots op te zijn! Een uit duizenden die het verdient om eens flink in de schijnwerpers te staan. En wat is een beter podium dan Culturele Hoofdstad van Europa?

De expositie
In het kader van de mienskip kiest Imke Meester ervoor om haar project voor en door Sneekers te realiseren. Met uw steun komt de expositie Meesterlijk Sneekers in september 2018 in het centrum van Sneek. Laat u verrassen door deze intrigerende expositie. Het is dé expositie waarmee we Sneek met elkaar op de kaart zetten en Europa versteld doen staan van onze geweldige mienskip.

Het boek
Deze expositie is zo bijzonder dat het traject ernaar toe, als ook de inhoud nadere toelichting verdient in een prachtig geïllustreerd kunstboek dat met alle aandacht en liefde is vervaardigd. Enthousiast verzorgt de Sneekse schrijfster Afke Henni alle beschrijvingen. De Sneker Almar Setz legt zich op zijn eigen bekende wijze toe op de fotografie. Het indrukwekkende kunstboek is vanaf 1 september 2018 verkrijgbaar via onze website, de expositie en in boekhandels. U kunt uw exemplaar nu echter al bestellen via onze website!

Bent u nieuwsgierig op welke wijze u kunt bijdragen aan dit project over de mienskip van Sneek? Wij nodigen u van harte uit om contact op te nemen en te kijken wat wij hierin samen kunnen betekenen. Biedt onderstaand keuzepalet u reeds voldoende inzicht, dan zien wij uw bijdrage met veel belangstelling en dankbaarheid tegemoet:

N.B. Iedereen die een bijdrage levert vernoemen wij tijdens de expositie Meesterlijk Sneekers én in het gelijknamige boek.

PALET 1 € 10,00
Persoonlijk bedankje Imke Meester (schriftelijk)

PALET 2 € 25,00
Uitnodiging officiële opening expositie Meesterlijk Sneekers

PALET 3 € 50,00
Uitnodiging besloten afronding expositie Meesterlijk Sneekers (Met uitreiking kunststukken)

PALET 4 € 75,00
Rondleiding tijdens de expositie Meesterlijk Sneekers door Imke Meester

PALET 5 € 100,00 (MEEST POPULAIR)
Gesigneerd exemplaar boek Meesterlijk Sneekers

PALET 6 € 150,00
Combinatie van paletten1, 2, 3 en 5

PALET 7 Donatie naar uw hart van  € …………

BOEK MEESTERLIJK SNEEKERS  verkrijgbaar vanaf 1 sept. 2018  via onze site, tijdens de expositie en de boekhandel. Reserveren kan ook.

Klik hier om te bestellen

U draagt het initiatief van Imke Meester een warm hart toe maar wenst een ander bedrag te doneren? Stuur ons uw gegevens via de offerteknop en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactinformatie:
· Imke Meester – initiatiefneemster en organisatie 06-25443914, imke.meester@hetnet.nl
· Annemieke Steemers – organisatie 06-53400788, annemieke@dedamesstoker.nl