Nieuws

Aan het werk

Eindelijk het beeldje naar de bronsgieter kunnen brengen! Al een aantal keer gedacht dat ik het kon inplannen, maar na een kritische blik vond ik het dan toch nog niet goed genoeg. Uiteindelijk moet je er ook een keer een eind aan breien( -dat kan ik dus absoluut niet he; breien. Als je me in 5 minuten stik sjaggerijnig wilt hebben moet je me dat laten doen), en dat heb ik van de week dan maar gedaan. Over een paar weken kan ik het gietwas model halen om dat weer bij te werken ter voorbereiding op het eigelijke gieten. Ik heb er veel lol in gekregen, met name de mannelijke figuur was een uitdaging. De afgelopen jaren ben ik toch voornamelijk met vrouwelijke afbeeldingen bezig geweest en dit kan wel eens de beginfase van een aantal mannelijke naakten(uiteraard) op doek en in brons worden.
Toch maar eens met de goden overleggen of die 24 uur per etmaal niet wat opgerekt kunnen worden.

Comments are closed.